top of page

do 26 jan

|

Online training

Training: Master je Masterclass!

Weet jij te boeien, prikkelen en uitnodigen met je Masterclass? Benut jij dit waardevolle moment om met potentiële klanten in contact te komen optimaal? In deze training neem ik je mee om dit moment in de klantreis tot een succes te maken. Investering: 100 euro

Dank voor je interesse! Check de website voor nieuwe data.
Zie andere evenementen
Training: Master je Masterclass!
Training: Master je Masterclass!

Tijd en locatie

26 jan 2023, 19:00 – 21:00

Online training

Gasten

Over het evenement

Ken je dat gevoel? Je spreekt een potentiële klant en hoopt dat dit zal eindigen in een lead of een betalende klant. Om dat moment niet van contact te creeeren geef je een Masterclass. Dit is hét moment om met die potentiële klant in contact te treden. Wie is het? Waar is hij / zij naar op zoek? Weet je dit moment te verzilveren in een opdracht? 

Dit moment is goud waard en dat wil je dan ook graag zo optimaal mogelijk benutten. Maar hoe doe je dat? Hoe geef je een Masterclass vorm? Wat is handig? Hoe weet jij je publiek te boeien? Wat is een handige opbouw van je verhaal? Ga je vooral zenden of wil je ook ophalen? En hoe doe je dat dan?

In deze twee uur durende training geef ik je tips en tricks en een format om je Masterclass op te bouwen. Wacht niet te lang want de hoeveelheid plekken is beperkt zodat ik persoonlijke aandacht kan bieden aan de deelnemers.

Voor 100 euro kun jij al je plekje bemachtigen! 

Zie ik je daar? (klik hieronder om je te registreren)

Deel dit evenement

Coaching 1:1  (aanvullend op Masterclass)
Coaching 1:1  (aanvullend op Masterclass)
Coaching sessie wordt gepland in overleg
1:1 sessie
bottom of page